25.11.2007 г., 8:34 ч.

Под старата върба 

  Поезия
1641 0 1

Там, под старата върба

преди сто лета,

мъж чаровен чакаше жена

с неземна красота.

Облечена в бяло  към него тя се приближи,

сърцето му по-силно започна да тупти,

тя го гледаше с любов право в очите,

там прочете обичта му и повярва в мечтите.

Там под старата върба,

обичаха се силно двама,

забравяйки за реалността,

любовта им равна няма.

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??