Там, под старата върба
преди сто лета,
мъж чаровен чакаше жена
с неземна красота.
Облечена в бяло към него тя се приближи,
сърцето му по-силно започна да тупти,
тя го гледаше с любов право в очите,
там прочете обичта му и повярва в мечтите.
Там под старата върба,
обичаха се силно двама,
забравяйки за реалността,
любовта им равна няма.
© Богдана Маринова All rights reserved.