15.08.2008 г., 8:59 ч.

Под теб... 

  Поезия » Еротична
1226 0 24

 

 

Под теб, когато стЕна -

стената на плача

с поклонник се сдобива.

На топлото ти рамо -

мокрото ми чEло...

 

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??