Aug 15, 2008, 8:59 AM

Под теб... 

  Poetry » Erotic
1262 0 24

 

 

Под теб, когато стЕна -

стената на плача

с поклонник се сдобива.

На топлото ти рамо -

мокрото ми чEло...

 

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??