25.12.2007 г., 12:21 ч.

Подай ръка 

  Поезия
1051 0 5

Подай ръка.

Честит и здрав по пътя свой върви.

От теб да бягат болести, беди.

Следвай мечтите - тичай, но мисли.

И... не забравяй дом с кого гради.

Усетиш ли умора в трудни дни,

под наш'та стряха кротко отдъхни.

Моя пътека също имам аз,

но с теб ще съм до сетния си час.

Съдба - път и пътека тя събрала.

Общ друм за нас с надежда е създала.

Подай ръка и нека продължим.

Подкрепяйки се да го извървим.

Подай ръка...

 

Приятели, Честита Коледа! Щастлива Нова година!

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??