17.02.2012 г., 22:08 ч.

Подари ми 

  Поезия » Любовна
503 0 0

Подари ми пеперудена нежност,
на светулката магнетичния чар;
обещай ми синя безбрежност,
бъди за мен морският фар.

Покори ме със обич красива -
тази, която руши всички прегради,
омагьосай ме с песен красива,
очаровай душата ми млада.

Разкрий за мен магията на луната,
откъсни ми звездичка - да свети ми в мрака,
дай ми ярък лъч от светлината...
до последния си удар сърцето ще те чака!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??