Подари ми този един ден от живота си...
Ти ме въвлече толкова надълбоко в него.
Създаде връзка между мен и твоя живот.
Оставяш ме изпълнен с
прекрасни спомени.
Искам да споделя моя свят с теб.
И аз искам да ти подаря спомени...
които ще останат с теб
до края на живота ти.
Знам, че един ден е много скъп за теб.
Но ти обещавам, че...
никога няма да забравиш този ден.
Какво чувствах...
© Някой Всички права запазени