19.05.2019 г., 16:13 ч.

Подари ми слънчогледи 

  Поезия » Друга
562 1 0

Не искам рози.

От приказки.

По ръце.

От коли.

По ребра.

От зверове.

За красавици.

 

Вече напълно

мразя рози.

© Аделина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??