8.11.2007 г., 0:39 ч.

Подарявам ти вечността 

  Поезия » Любовна
1677 0 40

Посвещавам на тебе, мила приятелко!
Ще бъда винаги до теб!

 

Избрах... Нарекох те...
Съдба
си!
И истинска си при това!
За мене значиш твърде много,
за мен... и мойта самота.
Избрах... Нарекох се...
Дарих се...
Навеки с теб!
Дори в беда.
Приятели не се предават,

дори да плачат след това.

Избрах... Нарекохме...
Дарихме...
На две сърца – една душа.
Един живот си подарихме
и после цяла вечността.

 
p.s. Моля да не се поставят оценки!

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??