10.03.2009 г., 10:32 ч.

Подаръци 

  Поезия » Друга
427 0 0

Не искам аз от "скъпите" подаръци,
в ден един да ми се подаряват по принуда,
парфюми, изпаряващите се като несъществуваща любов
или цветя - красив живот прекъснат, нетрайна красота,
да оправдае в нас измисленото чудо!
Но най-обичам скъпите подаръци,
които се докосват до душата,
и се усещат само със сърцето!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??