Mar 10, 2009, 10:32 AM

Подаръци 

  Poetry » Other
438 0 0

Не искам аз от "скъпите" подаръци,
в ден един да ми се подаряват по принуда,
парфюми, изпаряващите се като несъществуваща любов
или цветя - красив живот прекъснат, нетрайна красота,
да оправдае в нас измисленото чудо!
Но най-обичам скъпите подаръци,
които се докосват до душата,
и се усещат само със сърцето!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??