4.09.2009 г., 10:20 ч.

Подарък 

  Поезия » Друга
632 0 3

Изгревът пак и нощта победи -
слънцето гали ни с топли лъчи,
ти за Добро утро едно направи -
усмивка на този до теб подари!

А после тя от уста на уста,
цял ден ще обикаля по света,
винаги оставяща в хорските сърца
щастие, радост и надежда една.

Вечер луната пак ще изгрее
и звездите тихо... ще се засмеят -
даже до една и тях ще заразиш...

усмивка само... 
                                  ako ти подариш! :)

 

04.09.09

© Нина Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??