Подарък
Мило дете,
когато снежинка кацне
на твойто носле
и студ започне
бузките ти да боде,
ще чуеш ти звънчета от гората:
Дядо Коледа ще дойде
със шейната.
Ще даде на тебе, мой малък,
най-големия подарък!
15.12.2010 год.
© Радка Миндова Всички права запазени