4.03.2010 г., 15:15 ч.

Подарък за теб 

  Поезия
789 0 2


Подарък за теб

Какъв подарък мога да ти дам -
душата си, ръцете си, очите
и да направя своя малък храм
за теб. Да идваш в него в дните,
от скука побелели, от сълзи.
Да топля в него теб, а ти пък мене.
Когато някаква тъга пълзи,
когато сме деца, макар големи.
Ще те помилвам първо със очи,
с ръцете ще погаля твойте рани.
Не казвай нищо. Просто замълчи.
Душата ми при тебе ще остане.

2.03.2010

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??