30.04.2010 г., 23:33 ч.

Подигравка на съдбата 

  Поезия » Любовна
922 0 1

Получих всичко, дето пожелах.

Докосвания. И целувки, и страдания.

Получих порции от болка и от смях

с най-искрено фалшиви пожелания.

Утеха в мрака подариха ми дори,

„Безплатно!” – казаха щастливo.

Върви тя редом със среднощните лъжи

и сълзите в сърцето живи.

И удоволоствие доставиха ми много.

Безплатно също. Цяла далавера!

Единствено поискаха душата млада

да разпределя измежду Зверовете.

Е, аз раздадох я! Безплатно.

За нея що ми е отплата?

Получих всичко, дето пожелах.

Но не от теб. Не те дочаках.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Животът ни поднася много изненади и ни поставя пред много изпитания...Изкуствата, с които се занимаваме си остават едни от малкото спасителни пояси, за които можем да се хванем, когато започнем да губим почва под краката си! Продължавай да развиваш таланта си, който имаш! Успех!
Предложения
: ??:??