Не унивай и не се предавай
пред провокациите на съдбата!
Пред трудност, на колене – не заставай
и не търси у другите вината!
Обяснение понякога няма –
защо на нас ни се случва...
Защо изпадаме в беда голяма
и на Неволята стрелата ни улучва?!
За щастието свое се борѝ!
Животът смелите обича –
и битка да изгубиш ти дори,
от вярата – не се отричай!
След зимата настъпва пролет,
със всичките ѝ красоти,
ще се срещнем пак във полет –
преследвайки своите мечти!
Ще видиш – живецът ще се върне,
всичко лошо ще забравиш...
и паметта приятелите щом прехвърли,
само истинските – ще оставиш!
© Pepi Petrova Всички права запазени