23.03.2022 г., 8:06 ч.

Подла игра 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
303 0 0

Гледаш в мен,

кълнеш с очи.

Всеки ден

това личи.

 

Мръсни думи,

подла игра.

Помежду ни

всичко умря.

 

Обща къща,

едничък свят.

Кой превръща

го във ад?

 

Лягам с теб,

но не заспивам.

Буден в пет

ти се присмивам

 

колко сладко

спиш до мен.

Бях за кратко

от теб ранен.

 

Бях наказан

да съм сам,

в грях омазан

и в капан.

 

Спях навън

до твоя праг.

Онзи сън

сънувам пак.

 

От омраза

силен ставам.

Ти го каза:

полудявам

 

Не, не вдигам,

щом звъниш.

Аз пристигам,

ти гориш.

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??