14.03.2012 г., 20:40 ч.

Поднася изпитания съдбата... 

  Поезия » Друга
504 0 1

Поднася изпитания съдбата

и сякаш наблюдава ни как ще се справим,

дали отчаяни сълзи ще роним,

или пък сили ще намерим пак да се преборим.

 

Понякога безкрайно трудно е да оцелееш,

да преоткриеш силата, стаила се в безсилно тяло,

отчаяните мисли да пребориш

и крачка пак напред ти да направиш.

 

Тогава всеки се обръща към душата

и търси светлината, скрита в този личен кът,

с надежда черпи сили да се справи с тъмнината

и тръгва пак да търси смисъла в житейския си път…

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??