20.03.2010 г., 19:42 ч.

Подпис: ..... твоят чакан Мрак. 

  Поезия » Друга
944 1 11

                                                                                                 ЧРД

                                                                                       със  закъснение.

 

 

 

 

Подпис: ... твоят  чакан Мрак.

 

 

Отвори  прозореца -

със вятъра ще  вляза в твоя свят,

спусни  завесите -

за тебе тази вечер ще съм непознат.

 

Лицето ще докосна,

не плахо, съблазняващо с ръка

ще те притисна

и нежно еротични  мрежи ще тъка.

 

Целунал,

бавно с устни  тялото ти ще  позная,

във чезнещата светлината

на мрака с твоето желание ще си играя.

 

Затвори очи,

в копнеж  неистов ще те прилаская

и,  тръпнеща,

на тялото ти всеки порив аз ще опозная.

 

Дъха ти  взел,

без глътка въздух пак ще те оставя,

дошъл от мрак,

по мрак ще тръгна, път ще си проправя,

 

Отвори прозореца.

Пердето  леко нека пак да  се ветрее -

със  вятъра дойдох.

А ти  поспи, навън когато небето посинее.

 

 

 

ЕТ МАЧИБО 2010

 

 

 

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??