14.02.2024 г., 21:52 ч.

Поема за ФК Монтана 

  Поезия » Оди и поеми
179 0 0

Вълните на Язовира
до Стадион Огоста бушуват,
а опонентът на Славата
неуверен се страхува.

Мощни припеви
домакините пеят,
защото идва моментът
убедително да спечелят.

Това е ФК Монтана.
Клуб със сърцата и вековна история,
с възходи и падения обляна
винаги в стремеж към върха и по-добра промяна.

Със школа трамплин за таланти,
единствено тя е безплатна.
Треньори, които вярват в децата
и в бъдещите им успехи славни .
Традиционните цветове са син, бял и червен - събират хората в съюз свещен.

Сините сърца в бърз ритъм трептят,
очаквайки мача да покорят.
Малки и големи фенове
с песни се стремят,
верността към отбора си да отстоят
и нужната подкрепа да дадат.

Всеки ден те копнеят
за силните емоции,
които ще споделят занапред.

© Светослав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??