5.06.2022 г., 17:47 ч.

Поетеси 

  Поезия
289 0 0

I.Честта на поетесата (ултрасензационно)

 

  Честта си девствена, за да опази

(а любовта била им уж в подем)-

пред съд изправи го, заради фразата:

"Мома си, ала не съвсем:"

 

II. SMS-реплика към поетеса

 

  Предпочитам не формите Ви - словесните,-

а ... телесните ...

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??