7.02.2024 г., 11:03 ч.

Поетесите 

  Поезия » Хумористична, Друга
85 0 0

Стига преживяхме тази любов-

дъвчим я все като крави.-
Ако на всичко за нас си готов-
трябват ти нерви корави.-
-
Че поетесите с тъжно лице-
имаме нрави опасни-
Ходим на лов със компютри в ръце-
търсим си все тревопасни.-
-
Нямаме нужда от деколтета,-
Ни еротични близалки.-
Харчим се като свински кюфтета-
щом потреперим с писалки.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??