Feb 7, 2024, 11:03 AM

Поетесите 

  Poetry » Humour, Other
84 0 0

Стига преживяхме тази любов-

дъвчим я все като крави.-
Ако на всичко за нас си готов-
трябват ти нерви корави.-
-
Че поетесите с тъжно лице-
имаме нрави опасни-
Ходим на лов със компютри в ръце-
търсим си все тревопасни.-
-
Нямаме нужда от деколтета,-
Ни еротични близалки.-
Харчим се като свински кюфтета-
щом потреперим с писалки.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??