23.01.2020 г., 0:06 ч.

Поети 

  Поезия » За деца
1132 1 6

Моят татко е поет.
Пише рими ред по ред:
котка-лодка,
куче-внуче.
Как ли идват му на ум?!

 

Я да взема като татко
да измисля стихче кратко:
котка-шмотка,
куче-муче,
джинги-бинги, барабум!

 

Татко слуша възхитен – 
"Талантлив си, като мен!
Имаш и въображение!
Хубаво стихотворение!"

© Cucurbita Maxima Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??