21.12.2023 г., 13:44 ч.

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 5 

  Поезия » Друга
193 0 0

Коледни целувки - 5

 

Девет скъпи блюда

за Душата ти

аз подредих –

в Рождественската нощ

да те нахраня –

светулки обич,

спомени и стих,

слънчеви кристали

вяра.

 

Девет огнени думи

в молитвата скрих –

за да те спася

в студа

и мрака.

 

Девет живота

пребродих

и пак те открих –

обич моя,

спасение

свято!

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??