Dec 21, 2023, 1:44 PM

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 5 

  Poetry » Other
198 0 0

Коледни целувки - 5

 

Девет скъпи блюда

за Душата ти

аз подредих –

в Рождественската нощ

да те нахраня –

светулки обич,

спомени и стих,

слънчеви кристали

вяра.

 

Девет огнени думи

в молитвата скрих –

за да те спася

в студа

и мрака.

 

Девет живота

пребродих

и пак те открих –

обич моя,

спасение

свято!

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??