Когато с агне се гощават хората,
някъде край Ейвън,
във Страд, където плитка е водата,
той излезе навън.
После, ‘както те пожелаха’,
май пак в това ‘селце’,
с Ан Хатауей се събраха,
а после Тринити си го взе.
Трябва да разберете за кого/какво се отнася.
© Калин Кръстев Всички права запазени