29.05.2008 г., 13:02 ч.

Поетите в мене са мъртви 

  Поезия
761 2 17
Колко тъжно! Говоря във стихове,
а поетите в мене са мъртви.
Трима загинаха с викове
и до тях мълчаливо четвърти.

Вече просто говоря със себе си
и какво от това, че ме няма
във самата ми същност? Налейте си
от фалшивата - малко остана.

И простете, пардон, за горчивото!
Шепа думи такива се случиха...

Аз не чувах и виждах красивото-
в мен поети единствено слушаха.

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??