May 29, 2008, 1:02 PM

Поетите в мене са мъртви 

  Poetry
762 2 17
Колко тъжно! Говоря във стихове,
а поетите в мене са мъртви.
Трима загинаха с викове
и до тях мълчаливо четвърти.

Вече просто говоря със себе си
и какво от това, че ме няма
във самата ми същност? Налейте си
от фалшивата - малко остана.

И простете, пардон, за горчивото!
Шепа думи такива се случиха...

Аз не чувах и виждах красивото-
в мен поети единствено слушаха.

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??