На кръстопътя на живота
Седи един поет с перо
И пише стихове с перото
За всяко зло и за добро
Перото в мислите се вплита
С мастилени букви рисува света
И всяка мисъл то в думи изплита
И стига пак до нея - Любовта
Поетът пак с перото пише
Стихове за таз любов
И всяка дума го засища
И му носи Божи благослов
Един поет света рисува
С багрите на любовта
И думите му много струват
На кръстопътя на света
© Erato Eratova Всички права запазени
Писан е на кръстопътя на света.
Личи си. Браво!!!!!!!!!!