11.01.2007 г., 12:47 ч.

Погледай залеза 

  Поезия
849 0 11
Ела със мен, погледай  залеза...
Виж как кърви, когато си отива.
Когато слънцето се скрива,
нощта е тази, която го обвива.
Виж, колко са красиво - тъжни,
лъчите потъващи в очите...
като кръвта са истински и живи,
като крило на птица са раними.
Нощта обръща със воал лъчите.
Отляво пулсиращи...там са болките.
От истините пожелани във очите,
не  наранявай, запазвай си мечтите.
Да чакат утро, в длани, топли, кротки,
да се разлистят във светлина лъчите...
след огненият залез, след сълзите,
в очите нека засияят светлините.
10.01.2007г.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??