26.01.2008 г., 12:46 ч.

Погледнеш ли ме 

  Поезия » Любовна
1305 0 13
Погледнеш ли ме,
ти четеш от мен.
Като роман,
написан
преди време
и няма тайна,
за която
да не знаеш,
и няма никой
като теб,
способен
с един-единствен
поглед
всичко
да ми вземе!

2005г.

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??