Jan 26, 2008, 12:46 PM

Погледнеш ли ме 

  Poetry » Love
1329 0 13
Погледнеш ли ме,
ти четеш от мен.
Като роман,
написан
преди време
и няма тайна,
за която
да не знаеш,
и няма никой
като теб,
способен
с един-единствен
поглед
всичко
да ми вземе!

2005г.

© Ая Цонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??