23.04.2009 г., 1:32 ч.

Погледни нагоре 

  Поезия » Друга
540 0 1

Когато си тъжен,
погледни, слънцето грее
и над нас блести!

Когато не виждаш бъдещето
с ясни очи,
просто в очите детски погледни!
Повярвай!
Те не лъжат.
Те светят.
Те са чисти.
Те вярват.

Когато те е страх,
чуй детски смях
и погледни слънцето как блести.
Какво ти казва сега?
Има ли я още онази тъга, страх
и празнота?

Поне за малко щастлив бъди
и на себе си се усмихни.
А после с лека ръка на
всички усмивка
раздай!
Тя е рай...

© Деница Стоичкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??