9.03.2006 г., 16:24 ч.

Погребвам те минало 

  Поезия
802 0 2
Погребвам те минало, някъде
дълбоко в мойта душа.
Погребвам те адско страдание
не ще ти отворя вече врата.

Върви си!Вземи си по пътьом
и черните спомени
достатъчно трових се с тях.
Вървете си демони!

Светлината на моите дни....
След нея ще тръгна.
Тя спуска горещи лъчи...
На кораба неин, капитан аз ще бъда!!!

© Моника Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??