7.10.2008 г., 6:28 ч.

Поискай ме 

  Поезия » Любовна
723 0 5

                 ПОИСКАЙ МЕ


           Хрущящите под стъпките отломъци
не ме смущават... Те са част от мене.
Душата ми, душата ми е в пламъци,
а не изгаря още... Нямам време!
 

Сърцето - стара крепост разрушавана
от не един и двама - вече свикна,
опустошено, после изоставено...
Над зидовете тръни ще поникнат.

 

Ала поискай ме - и твоите обятия
отново ще ме съградят от нищото.
Надраснала над болки и нещастия,
ще стана пак за теб ДОМ и ОГНИЩЕ...

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??