11.01.2017 г., 19:00 ч.

Пожар 

  Поезия » Еротична
638 1 1

Раздухай с жарки устни

тлееща жарава -

жар пръска твоята уста -

подклаждай я с целувки,

не преставай,

докато лумне пак страстта!

И пламъци да ни обхванат,

които с огън ще гасим,

докато от нас остане

само тънка струйка дим...

© Мирослав Райчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??