Jan 11, 2017, 7:00 PM

Пожар 

  Poetry » Erotic
639 1 1

Раздухай с жарки устни

тлееща жарава -

жар пръска твоята уста -

подклаждай я с целувки,

не преставай,

докато лумне пак страстта!

И пламъци да ни обхванат,

които с огън ще гасим,

докато от нас остане

само тънка струйка дим...

© Мирослав Райчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??