7.09.2008 г., 22:31 ч.

Пожелай ме в съня 

  Поезия » Любовна
1673 0 8

Щом нощем затвориш очите си,
целуни ме нежно насън,
докосни ме леко в мечтите си,
както роса цветята отвън.

И не спирай, не спирай да целуваш
устните ми, тялото ми, цялата ми плът,
притисни се в мен, пожелай ме силно,
както онзи вълшебен първи път.

И аз ще вляза в съня, ще те прегърна,
ще потрепериш цялата за миг,
ще те целуна, после ще си тръгна,
рисувайки в мрака своя лик.

© Горо Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??