9.12.2006 г., 21:09 ч.

поЖЕЛАНИЕ 

  Поезия
989 0 6
поЖЕЛАНИЕ

Целуни очите на слънцето
и ще попиеш неговото сияние,
Прегърни луната
и очите ти ще го отразят ...:)

Сега ме погледни,
видя ли скритите ми мисли!?!?
в сянката се крият
и с копитца в душата ми рият ... :)

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??