Dec 9, 2006, 9:09 PM

поЖЕЛАНИЕ 

  Poetry
990 0 6
поЖЕЛАНИЕ

Целуни очите на слънцето
и ще попиеш неговото сияние,
Прегърни луната
и очите ти ще го отразят ...:)

Сега ме погледни,
видя ли скритите ми мисли!?!?
в сянката се крият
и с копитца в душата ми рият ... :)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??