30.12.2009 г., 1:18 ч.

Пожелание 

  Поезия
635 0 10

 

Не вярвам много

на ДядоКоледи

и на Снежанки-блондинки.

Ах, как искам

да може да

не прибавям

още една

годинка!

 

Ама сигурно

е по-добре така.

Мигар

щеше

да бъде

по-хубаво,

ако не беше

дошла?

 

А Съдбата

дано ни

е осъдила

на доживотни

мечти

и

крила!

 

 

                                     На всички желая здраве и щастие!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??