Мили приятелю,
желая ти вечно щастие и радост,
в живота ти да няма есен, в живота ти да има песен
и сбъдване на всяка твоя мечта, докато си на таз земя.
Желая ти все така добър и мил да си, да изгреят всички твои мечти.
Красив нека бъде животът ти и щастлива нека е съдбата ти.
На твоята младост желая аз много щастие и радост.
Да имаш богатства неземни и земи вълшебни.
Слънцето да продължава да блести над твоите мечти
и с изгрева на твоя ден да си спомниш ти за мен! :)
© Мила Всички права запазени