Aug 19, 2008, 3:28 PM

Пожелание 

  Poetry » Other
1230 2 7

              

                                            Мили приятелю,

желая ти вечно щастие и радост,

в живота ти да няма есен, в живота ти да има песен

и сбъдване на всяка твоя мечта, докато си на таз земя.

 

Желая ти все така добър и мил да си, да изгреят всички твои мечти.

Красив нека бъде животът ти и щастлива нека е съдбата ти.

 

На твоята младост желая аз много щастие и радост.

Да имаш богатства неземни и земи вълшебни.

 

Слънцето да продължава да блести над твоите мечти

и с изгрева на твоя ден да си спомниш ти за мен! :)

                 

© Мила All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??