Пожелание
Не бъди вечер макар и свята
бъди слънчев ден и стопляй душата
не събирай мрак и не тъгувай
празник е весели се и празнувай.
Сърцето напълни с нежност и радост
засити душата си със сладост,
че от утре живота по навик започва
да търси грижи, проблеми насрочва.
Усмивката нека излъчва светлина
нека ви споходи само добрина
денят от утре да е устремен
а ти да бъдеш щастливо променен.
Пред трапезата вкъщи кажете молитва
благословени бъдете, сърцето да е реликва
животът започва и радост раздава
в работа денят ще преминава.
Живи и здрави, пожелания важни
деца и внуци като тополи снажни
да ви радват и да ви прегърнат
всички от чужбина да се върнат.
© Йонка Янкова Всички права запазени