Sep 27, 2015, 11:46 AM

Пожелание 

  Poetry » Civilian
351 0 4

                                                             Пожелание

 

 

Не бъди вечер макар и свята

бъди слънчев ден и стопляй душата

не събирай мрак и не тъгувай

празник е весели се и празнувай.

 

Сърцето напълни с нежност и радост

засити душата си със сладост,

че от утре живота по навик започва

да търси грижи, проблеми насрочва.

 

Усмивката нека излъчва  светлина

нека ви споходи само добрина

денят от утре да е устремен

а ти да бъдеш щастливо променен.

 

Пред трапезата вкъщи кажете молитва

благословени бъдете, сърцето да е реликва

животът започва и радост раздава

в работа денят ще преминава.

 

Живи и здрави, пожелания важни

деца и внуци като тополи снажни

да ви радват и да ви прегърнат

всички от чужбина да се върнат.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти нежност.Колко благи са думите ти, които галят душата ми.
  • Браво! Пожеланията са за всеки без значение къде е и в каква ситуация. Дано това бъде прочетено от повече хора. Поздрав!
  • Приятна вечер Велин.Поздрави от мен.
  • Амин! Поздрави!
Random works
: ??:??