31.12.2007 г., 11:08 ч.

Пожелания 

  Поезия » Друга
1952 0 12
 

Във този ден ви пожелавам -

през Новата година

да сте добри и да сте истински!

Душите Ви да бъдат стопляни от обич!

Да не предавате мечтите си,

дори и много да боли!

Животът ви да е безбожно цветен,

да е изпълнен с многобройни аромати!

 

Всеки ден да ви поднася букет от много сбъднати желания!

Всеки час да се  наслаждавате на хиляди вълшебства!

Всяка минута да се сътворява красота по пътя ви! 

 

ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??