12.01.2010 г., 13:12 ч.

Покана 

  Поезия » Философска
583 0 11

Поканиха ме на гости…
приятели,
отидох…

Малка стая,
десетина – люде,
млад – облик на лица.
……………………….
Пред мен
до прозореца
седеше
на плетен стол –
господин,
бял костюм,
бял цилиндър
и бастун –
усмихна се
и ме покани
да се приближа…
……………………
Озърнах се
и погледнах пак,
… нямаше никой,
дори и плетения
стол…

10.01.10г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??