17.06.2007 г., 12:08 ч.

Покана 

  Поезия
506 0 4
 

Покана



Сега съм къща със отворени врати

и стаите ми светли са големи.

Ела във мен и тихичко се настани.

Тук няма прашни мебели-проблеми.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??