24.12.2008 г., 10:24 ч.

Покана за рожден ден 

  Поезия » Друга
2426 0 0

Казват, че когато боговете

искат да накажат някого,

го обричат да се влюби.

Мен ме е обрекъл да бъда

мнооого влюбена -

в теб, и в теб, и в теб...

Затова искам да бъдаш част

от моя празник;

феерията, наречена "купон"

и незабравимия миг да бъдем заедно...

 

 

Не можах да преценя към коя точно категория да отнеса написаното, затова избрах да е "Поезия".

 

© Михаела Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??